Migratie S7

Nieuwe omgeving, meer functionaliteit, beter en veiliger

Tijd voor een nieuwe omgeving

20-09-2020
De hostingomgeving waarop je website op dit moment draait, is aan vervanging toe. Daarom gaan we de websites en eventuele mailboxen verplaatsen naar onze nieuwe omgeving.

Waarom is dit nodig?
Voor de software op de huidige omgeving zijn geen nieuwe updates meer beschikbaar. Denk hierbij aan nieuwe versies van de programmeertaal PHP en bijvoorbeeld nieuwe beveiligingsupdates. Met bijgewerkte software houden we de hostingomgeving veilig en snel. Nu dat op deze server niet meer kan, is het hoog tijd voor een nieuwe omgeving.

Hoe gaat dat?
Websentials stuurt iedereen een mail met een voorstel voor een datum waarop we je website en eventuele mailboxen gaan verplaatsen naar de nieuwe omgeving. Komt de datum niet uit, dan stemmen we samen een nieuwe datum af.

Voor het verplaatsen van de website hoef je niets te doen. Voor mailboxen krijg je nieuwe instellingen voor inkomende en uitgaande mailserver en ook een nieuw wachtwoord. We zetten de inhoud van de mailbox voor je over. Mocht het je niet lukken om je instellingen in je mailprogramma te wijzigen, dan helpen we je mee.

Meer klanten met je website

Met een Websentials website krijg je:

WEBSITE DEAL:
Websentials Business Start

  • Professionele WordPress website
  • Geoptimaliseerd om werk aan te trekken
  • Vormgeving in je eigen huisstijl
  • Flexibel, snel en veilig
  • Zelf te onderhouden, of onderhoud uitbesteden
  • Voordelig en betaalbaar
  • Perfect voor starters of voor het lanceren van je product of dienst

€ 995,-€ 795,-

Begin goed met een Websentials website

Ben je startende ondernemer? Start dan goed! Een goed begin is het halve werk. Verspil geen tijd met even snel iets online plaatsen. Het is dubbel werk als je je website later weer opnieuw moet (laten) bouwen.

Ben je al een tijdje aan het ondernemen, maar komen er te weinig nieuwe klanten via je website? Dan kun je met een Websentials website meer klanten werven!

Neem vrijblijvend contact op. Ik hoor graag hoe jij aan het ondernemen bent en ik adviseer je graag hoe jouw website jou kan ondersteunen in je bedrijf.