Snel Op Weg

Snel Op Weg

Supersnelle, goedkope WordPress Websites

WordPress - Astra - Elementor

De Beste Combinatie Voor Jouw Website

Kant-en-klare Vulwebsite
Verspil geen ontwerptijd, maar begin direct met vullen van je website op basis van een van de mooie ontwerpen uit de starterscollectie.

Aanpassen zonder code
Pas het design aan via het instellingenpaneel in de WordPress Customizer. Je hoeft niets te weten van codes om websites te bouwen.

Perfecte match met Elementor
Volledige controle over je design, zodat je in een handomdraai je pagina vult met tekst, afbeeldingen, knoppen en nog veel meer!

Supersnelle Weergave
Astra en Elementor zijn gebouwd voor snelheid. Ze zorgen voor pagina’s met weinig ballast voor een ongekend snelle weergave.

Keuze uit de volgende starterswebsites

Layoutinstellingen
Via de Customizer pas je de layout aan van je website, de header, blogpagina’s, archiefpagina’s, single pagina’s, berichten, de sidebar en de footer.

Headerinstellingen
Met Astra heb je de keuze uit verschillende layouts voor je header, of je kiest met Astra Pro voor uitgebreidere headerinstellingen.

Kleuren en typografie
Selecteer eenvoudig kleuren en lettertypes. Zo past je website helemaal bij jouw huisstijl.

Blog en overzichtspagina’s
Stel de vormgeving in voor je blogberichten en de overzichtspagina’s vanuit de Customizer. Bepaal zelf welke informatie wordt weergegeven.

Je Paginainhoud Met De Elementor Page Builder

Blokken slepen
Inhoud maken is zo eenvoudig als een widget slepen naar je pagina en de inhoud vullen. Je hebt bijvoorbeeld widgets voor tekst, titels, afbeeldingen, knoppen en video’s.

Alles direct zichtbaar
Je ziet direct het eindresultaat. Niet eerst opslaan en kijken wat er is gebeurd. Elementor is echt “What You See Is What You Get”.

Responsive
Met Astra en Elementor bouw je websites voor alle beeldschermen. Klein, groot, horizontaal of verticaal. Veel instellingen zijn apart aanpasbaar voor desktop, tablet of telefoon, zodat jouw website optimaal op alle apparaten wordt weergegeven.

Je pagina indelen
Pagina’s indelen in bijvoorbeeld twee kolommen doe je in een handomdraai. Alles is aanpasbaar, zoals marges, paddings, randen, schaduw, tekst- en achtergrondkleuren.

Niets gaat verloren
Elementor houdt bij wat je doet. Je kunt stap voor stap je wijzigingen ongedaan maken. Zelf als je pagina al is gepubliceerd, kun je revisies terughalen.