WordPress websites van Websentials

WORDPRESS WEBSITES VAN WEBSENTIALS

websites met jouw klanten in de hoofdrol

Als ondernemer vertellen we graag over ons bedrijf: wat voor geweldig product we hebben, waar onze kracht ligt en hoe we ooit zijn begonnen. Daar zit jouw bezoeker alleen echt niet op te wachten!

Jouw websitebezoeker heeft een vraag of een probleem. En hij zoekt naar een antwoord of een oplossing. Bied je geen antwoord of oplossing, dan is hij binnen een paar tellen weer vertrokken!

Door te vertellen wat jij voor jouw klant oplost, herkent jouw bezoeker zijn probleem. Zo weet hij dat hij op de juiste plek is en wil hij klant bij je worden.

Websentials maakt websites met jouw bezoekers in de hoofdrol. We zoeken naar de behoefte van jouw doelgroep en geven je klant het gevoel dat jij de beste partij bent. Hierdoor wil hij direct met jou aan de slag.

We rollen de rode loper uit en we maken van jouw klant een VIP!

Wil jij ook klanten maken van jouw websitebezoekers? Start dan vandaag nog met een Websentials website!

Rol zelf de rode loper uit

Met deze 5 stappen rol jij de rode loper uit op jouw website! Download de infographic gratis. Vul je naam en e-mailadres in om de PDF direct te downloaden.

Websentials houdt ook niet van spam. Je e-mailadres is veilig.

Starten met je website

Een website laten bouwen
Samen je website bouwen

Meer klanten met je website

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Funnels en e-mailmarketing
Facebookmarketing
Interactieve blogs

Training & Coaching

Training WordPress
Coaching website optimalisatie
Training “Meer klanten met je website”

WordPress techniek

WordPress hosting
Custom WordPress thema’s
Maatwerk plugins en PHP-code
WordPress update service

Websentials werkt voor o.a. deze klanten

Spiero bladmuziek
Fluitstudio Amsterdam
Flute Colors
Flutopia
Praktijk Modesto
Arca Printers & Supplies
Touch All Senses
Domij Afbouwsystemen
.. en vele anderen!

Over Websentials

Ik ben William van Veldhoven, eigenaar en webcoach bij Websentials. Sinds 1998 bouw ik websites en ik heb gewerkt bij onder andere belangrijke webpartijen in de zorg- en onderwijssector, als docent bij Fontys in Tilburg en bij verschillende projecten als freelance WordPress specialist.

Met mijn technische achtergrond als PHP-programmeur, bouw en onderhoud ik techniek achter WordPress-websites en ben ik verantwoordelijk voor honderden webhostingomgevingen.

Ik word blij van een website die wordt gebruikt. Een website die door veel mensen wordt bezocht, die gewaardeerd wordt en bovenal de eigenaar iets oplevert.

Ik geef de kennis graag door die ik onder andere op doe met het beheer van eigen websites en webshops en uit resultaten van websites die ik voor klanten bouw.

Wil jij ook meer klanten met je website? Neem vrijblijvend  contact op! Ik vind het leuk om te horen wat jij als ondernemer doet en ik vertel je graag hoe jouw website jou daarbij kan ondersteunen.