WEBSITEDEAL: Websentials Business Start

Met Business Start zet je jouw bedrijf digitaal op de kaart!

De beste deal voor jouw bedrijfswebsite

  • Professionele WordPress website
  • Geoptimaliseerd om werk aan te trekken
  • Vormgeving in je eigen huisstijl
  • Flexibel, snel en veilig
  • Zelf te onderhouden, of onderhoud uitbesteden
  • Voordelig en betaalbaar
  • Perfect voor starters of voor het lanceren van je product of dienst

€ 995,-€ 795,-

INCLUSIEF DOELGROEPANALYSE EN WERVINGSPLAN

Vormgeving in jouw huisstijl
Je website wordt uitgevoerd in jouw huisstijl, of in de kleuren die je mooi vindt.

Gericht op jouw klanten
We bepalen samen wie jouw ideale klant is en hoe we die het beste aanspreken, zodat je bezoeker overtuigd raakt om klant te worden.

Helder plan van aanpak
We spreken af wie wat doet en wanneer. Bijvoorbeeld aanleveren van foto’s of je logo. En lukt iets niet, dan helpen we je graag mee.

Persoonlijke content
Je website wordt echt van jou met eigen teksten en eigen foto’s. We helpen je bij het (her)schrijven van teksten en het vinden van de juiste afbeeldingen.

Resultaatgericht
Je website is een tool waarmee je klanten kunt aantrekken. Daar zetten we dan ook op in.

Technisch compleet
Met WordPress ben je technisch compleet. Flexibel, snel en veilig, zonder vast te zitten aan één webbouwer.

Eenvoudig onderhoud
Je houdt je website lekker makkelijk zelf bij. Wijzigingen zijn direct zichtbaar. En heb je geen zin in onderhoud, dan besteed je dat gewoon uit.

Tevreden
Ben jij tevreden, dan zijn wij tevreden! Je mag altijd bellen, mailen, appen, Zoomen, of contact opnemen op jouw manier.

De beste deal voor jouw bedrijfswebsite

Inclusief wervingsplan voor contact met je doelgroep

Business Start is ideaal wanneer je start met je bedrijf, je product of dienst lanceert, of een nieuwe start wil maken met je website. Met Business Start krijg je gegarandeerd een website die je kunt inzetten in je marketingproces, zodat je je doelgroep op de juiste manier aanspreekt en van bezoekers klanten maakt.

Twijfel niet langer en ga voor meer klanten met je website. Vul het formulier in om aan de slag te gaan met Business Start. We bellen je zo snel mogelijk om je wensen door te spreken.

Technische details

Business Start is een WordPress website die wordt gebouwd met het Elementor Hello thema. Dit is een kaal thema, waarin we via de page builder Elementor jouw vormgeving bouwen. Je krijgt dus geen standaard ingekocht thema, maar je vormgeving wordt binnen de (uitgebreide) mogelijkheden van Elementor op maat gebouwd, echter kent Elementor wel grenzen. Zie de website van Elementor voor alle mogelijkheden van deze page builder.
 
De prijs van de website is exclusief hosting. Bekijk de hostingmogelijkheden van Websentials op deze pagina.
 
We maken samen een plan rondom je aanbod en de aansluiting met je doelgroep. We nemen de tijd om je wensen te bespreken en maken op basis daarvan een plan voor de structuur van je website (welke pagina’s) en de inhoud (wat komt er op je homepage, wat op je productpagina/ dienstpagina, enz.) We bouwen maximaal 8 pagina’s binnen dit pakket. Alle pagina’s krijgen dezelfde huisstijl (header en footer). Het schrijven en herschrijven van teksten valt binnen de opdracht. Afbeeldingen en andere media lever je zelf aan. Mocht je onvoldoende materiaal beschikbaar hebben, dan kun je stockfoto’s aanschaffen, of tegen meerprijs door ons laten aanschaffen. Inrichten en koppelen van andere systemen, bijvoorbeeld mailinglijsten, weggevers, social media, etc, valt niet binnen de opdracht.
 
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.