WordPress websites NS

Een goede website is mooi, eenvoudig te onderhouden, een technische alleskunner en werkt als marketingmachine.

Start met een goede basis

Een aantrekkelijk design van deze tijd, op basis van je huisstijl of in de kleuren die jij mooi vindt. Voor ieder budget is er een geschikt design te vinden, bijvoorbeeld met een Startersite waarbij je kiest uit een aantal vaste designs, of met een maatwerkdesign, waarbij je helemaal vrij bent in het ontwerp. Wanneer het ontwerp het toelaat, bouwen we het design in de pagebuilder Elementor, zodat je je vormgeving vanuit het systeem later zelf kunt aanpassen.

Je wil zelf je openingstijden kunnen aanpassen, of je adres als je verhuist naar een betere locatie. Met websites van Websentials kun je teksten, afbeeldingen en zelfs je vormgeving helemaal zelf aanpassen. Je krijgt volledige toegang tot het beheer van WordPress, het websitesysteem dat achter je website draait. Samen met de drag-and-drop pagebuilder Elementor wordt het maken van spectaculaire pagina’s kinderspel. Wijzigingen die je aanbrengt, zie je direct zoals de bezoeker van je website.

Internet blijft steeds verder ontwikkelen. Je website moet daar steeds bij blijven aansluiten. Daarom kiest Websentials voor WordPress als technisch systeem waarop je website draait. WordPress is sinds 2010 een volwaardig websitesysteem wordt sinds die tijd onderhouden en uitgebouwd met de laatste trends op websitegebied. Het systeem heeft een kleine basis, met een bijna onuitputtelijke bron van uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en is daarom snel, maar ook flexibel. WordPress heeft korte lijntjes met Google, waardoor je goed zichtbaar bent. Het heeft goede voorzieningen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), advertenties (SEA) en koppelingen met social platforms. Heeft WordPress iets niet in huis, dan is er altijd een maatwerkuitbreiding mogelijk.

Een website is geen doel, maar een middel. Een middel om jouw bedrijf digitaal zichtbaar te maken en vooral een interactief middel waarmee je nieuwe klanten kunt aantrekken.

Je krijgt een goede website als je helder communiceert welke oplossingen (concreet: welk product of welke dienst) je aanbiedt en hoe je jouw klant hiermee helpt. Als jouw oplossing past bij het probleem waarmee jouw klant zit, dan kiest een klant voor jou.

We communiceren vaak vanuit onszelf, als ondernemer. Het is veel interessanter om je te verplaatsen in je klant en antwoord te geven op zijn zoekvraag. Als je weet wie jouw klant is, wat het probleem van die klant is en je hebt daar pasklare oplossingen voor, dan kun je van websitebezoekers klanten maken.

De beste tools en een goed plan

Met Websentials kies je voor de beste website tools. Ga je met Websentials aan de slag, dan maken we samen een plan voordat we beginnen met bouwen. We onderzoeken eerst je doelgroep, je aanbod en wat je wil bereiken. We bouwen een website die gaat zorgen voor het behalen van jouw doelen.

ZOMERDEAL:
Websentials Business Start

  • Professionele WordPress website
  • Geoptimaliseerd om werk aan te trekken
  • Vormgeving in je eigen huisstijl
  • Flexibel, snel en veilig
  • Zelf te onderhouden, of onderhoud uitbesteden
  • Voordelig en betaalbaar
  • Perfect voor starters of voor het lanceren van je product of dienst
€ 695,- € 525,-