Facebook krijgt een andere naam

Facebook is van plan om van naam te veranderen! Het social media platform kondigt de naamsverandering aan voor volgende week. Daarmee wil het bedrijf naar eigen zeggen een andere focus uitstralen, namelijk het bouwen van de ‘metaverse’. Daarmee wordt verstaan: een digitale wereld bovenop onze fysieke wereld. Denk hierbij aan meer integratie met virtual reality en augmented reality.

Facebook is building the Metaverse

Op 28 oktober staat de maandelijkse Connect conferentie op de planning, waar directeur Mark Zuckerberg de verwachte naamsverandering zal toelichten. De Facebook app zal blijven bestaan, maar onder de paraplu-bedrijf worden geschaard samen met Instagram, WhatsApp, Oculus en anderen.

De naamsverandering komt het bedrijf goed uit, niet alleen met het oog op de toekomstvisie, maar toch ook wel om de imagoschade die afgelopen tijd is ontstaan te begraven.

Laten we hopen dat de app gewoon Facebook blijft heten. Vergeet anders niet om je website weer up to date te brengen. Is jouw website eigenlijk überhaupt nog wel van deze tijd, of wordt het langzaam tijd voor iets nieuws?

WEBSITE DEAL:
Websentials Business Start

  • Professionele WordPress website
  • Geoptimaliseerd om werk aan te trekken
  • Vormgeving in je eigen huisstijl
  • Flexibel, snel en veilig
  • Zelf te onderhouden, of onderhoud uitbesteden
  • Voordelig en betaalbaar
  • Perfect voor starters of voor het lanceren van je product of dienst

€ 995,-€ 795,-

Op zoek naar een WordPress expert? Kies voor Websentials!

Websentials kan je helpen bij het bouwen en onderhouden van je WordPress-website, de hosting voor je regelen, maatwerk thema’s of plugins bouwen en bezoekers trekken met website- en zoekmachineoptimalisatie (SEO).