Likes are FREE!

Boost je eigen zichtbaarheid door berichten van anderen te liken.

De wet van Wederkerigheid: jij doet iets voor mij, dus ik doe iets voor jou. Op ieder social platform heb je de mogelijkheid om een bericht leuk te vinden, bijvoorbeeld met het welbekende duimpje van Facebook. Toch scrollen we regelmatig langs de berichten op onze tijdlijn zonder een like uit te delen aan ook maar één bericht. We zijn kieskeuriger geworden in wat we waarderen met een like, love of een andere reactie.

Als je iemand zomaar iets geeft, dan voelt diegene zich verplicht om iets terug te doen!

Maar de wet van wederkerigheid is een hele krachtige wet. Je geeft aandacht en waardering aan het bericht van iemand. Het aantal likes bepaalt de status van het bericht. Een hoog getal geeft aan dat het bericht populair is. Voor de schrijver van het bericht voelt iedere like tevens als persoonlijke waardering. Niet alleen het bericht is populair, maar de schrijver wordt populair! Je geeft de schrijver dus niet alleen waardering. Nee, je geeft de schrijver ZOMAAR meer populariteit. En daar komt de kracht van wederkerigheid: als je iemand zomaar iets geeft, dan voelt diegene zich verplicht om iets terug te doen! Grote kans dat jij dan op je volgende blog een like terug krijgt.

En als je nou denkt: “vind ik het waard om een like weg te geven?” Bedenk dan dat een like je helemaal niets kost. Je koopt dus wederkerigheid zonder kosten. Fantastisch toch? Nog krachtiger is het delen van een bericht. Hiermee creëer je nog meer gunning bij de schrijver van het bericht. En ook een deelactie kost je helemaal niets.

Likes are FREE!

Mooie kansen dus om je eigen zichtbaarheid te vergroten door alleen maar een bericht van iemand anders te liken of te delen. Zullen wij elkaars berichten vaker liken? Likes are free!

WEBSITE DEAL:
Websentials Business Start

  • Professionele WordPress website
  • Geoptimaliseerd om werk aan te trekken
  • Vormgeving in je eigen huisstijl
  • Flexibel, snel en veilig
  • Zelf te onderhouden, of onderhoud uitbesteden
  • Voordelig en betaalbaar
  • Perfect voor starters of voor het lanceren van je product of dienst

€ 995,-€ 795,-

Op zoek naar een WordPress expert? Kies voor Websentials!

Websentials kan je helpen bij het bouwen en onderhouden van je WordPress-website, de hosting voor je regelen, maatwerk thema’s of plugins bouwen en bezoekers trekken met website- en zoekmachineoptimalisatie (SEO).