Website Deals

Hoge korting deze zomer bij Websentials. Mooi voor als je wil starten als ondernemer, of deze zomer wil investeren!

De beste website deals voor de zomer van 2022!

Nieuwe site nodig of is het tijd voor een upgrade van je huidige site? Met de beste website deals van Websentials zit je deze zomer helemaal goed! Van welke deal ga jij gebruik maken?

30% korting op een nieuwe website

Bijvoorbeeld 30% korting op de Websentials Business Start Website.

Websentials bouwt jouw professionele website na overleg over welke doelgroep je wil bereiken en hoe je je website wil inzetten in je bedrijf. Geen ‘standaard pakketje’ maar een website op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

30% korting op een redesign

Heb je al een WordPress website staan, maar is die toe aan een nieuw jasje? Dan regelen we dat voor je met 30% korting! Misschien kunnen we gelijk je conversiedoelen meten en optimaliseren? Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

50% korting op je webhosting

WordPress hosting moet betrouwbaar en snel zijn. Dit regelt Websentials helemaal voor jou. Met betrouwbare partners die ons serverpark beheren is jouw website altijd optimaal bereikbaar. En je krijgt nu van ons 50% korting op het eerste jaar webhosting.

En wist je dat je bij Websentials altijd je .nl domein gratis krijgt?

Startersite voor slechts € 179,-

Heb jij zelf de skills om je eigen website te vullen met teksten en afbeeldingen? Maar zoek je nog wel dat ene design om mee aan de slag te gaan?

Maak een keuze uit de vele designs op onderstaande links. Websentials installeert je gekozen design op je domein, of op een tijdelijke locatie om je site te vullen. Zo kun je zonder technische kennis direct aan de slag met het bouwen van je website.

De designs zijn op basis van het Astra Pro thema en de Elementor Pro page builder. De licenties voor deze pro-versies krijg je er gratis bij (zonder einddatum!). Astra Pro twv € 59 en Elementor Pro twv € 49.

Deze korting wil ik!

Wil je gebruik maken van deze zomerse korting? Neem contact op via de mogelijkheden op deze pagina of vul het contactformulier in.

Alle voorwaarden voor deze acties:

  • Kortingen zijn geldig op offertes die zijn uitgebracht en akkoord zijn gegeven tussen 18 juli 2022 en 31 augustus 2022.
  • Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen of andere acties.
  • De korting is alleen van toepassing op werkzaamheden die Websentials aanbiedt en uitvoert. Werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd door derden vallen buiten de korting.
  • Aanschaf van benodigde plugins, (stock)afbeeldingen of andere media, worden afzonderlijk vernoemd in de offerte en vallen niet onder de aangeboden korting.
  • De maximum korting bij deze zomeracties bedraagt 750 euro.
  • Kortingen op websites gelden alleen wanneer Websentials ook de hosting voor de websites mag beheren.
  • De startersite van € 179,- kan alleen worden geïnstalleerd op de hostingomgeving van Websentials. De licenties voor Astra pro en Elementor pro komen te vervallen wanneer de site op enig moment wordt wegverhuisd naar een andere omgeving dan die van Websentials.

Contactformulier

Kortingsactie